Göztepe ve Altay maça hazır
Göztepe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda 6 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Gürsel Aksel Stadı'nda Altay'ı konuk edecek. İzmir derbisinde karşılaşma saat 19.00 başlayacak ve maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek.
GÖZTEPE TAM KADRO...
Sezonun 24. haftasında Altay'ı konuk edecek olan Göztepe bugün Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan Göztepeli futbolcular ikinci bölümde ise duran top organizasyonları gerçekleştirdi.
Öte yandan Göztepe taraftarı görsel şovlar ve koreografilerle karşılaşmaya hazırlanırken, takımda da sakatlık bulunmuyor, tam kadro sahada olacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılarda futbolseverlerin Gürsel Aksel Stadı'nı tamamen doldurması bekleniyor.
ALTAY'DA EKSİKLER VAR...
Pandemi koşulları yüzünden Altay taraftarı karşılaşmada yer alamayacak. Altay'da milli maç yüzünden Antalya kampını kaçıran Poko’nun İzmir derbisinden forma giyeceği, özel izinle Hollanda'da tedavi gören Kappel takıma katıldığı belirtildi. Kırmızı kart cezalısı Pinares ve sarı kart cezalısı Ceyhun ise derbide oynayamayacak.