12 MİLYON ÜYELİ CELALİ AŞİRETİ İZMİR BAŞKANINI SEÇTİ!..

12 MİLYON ÜYELİ CELALİ AŞİRETİ İZMİR BAŞKANINI SEÇTİ!..

Celali Aşireti Federasyon Başkanı Mustafa Avcı'nın da katıldığı Bornova’da gerçekleşen toplantıda Celali Aşireti İzmir Başkanlığına Kerem Aldırmaz seçildi. Dünyanın en büyük STK'sı olmayı hedefleyen aşiretin 12 milyon üyesinin bulunduğu da belirtildi.

Celali Aşiretine mensup iş insanları ve kanaat önderlerinin katıldığı etkinlik Bornova’da gerçekleşti. Celali Aşireti Federasyon Başkanı Mustafa Avcı ve diğer yöneticilerin de katıldığı toplantıda Celali Aşireti İzmir İl Başkanı Kerem Aldırmaz seçildi. Dünyadaki en büyük STK olmayı hedefleyen aşiretin dünyada 12 milyon üyesinin bulunduğu bildirildi.

Binden fazla davetlinin katıldığı etkinlikte konuşma yapan Celali Aşireti Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, “Akrabaların birlik beraberliğinde ve barış içerisinde dünya genelinde 12 milyon nüfuslu 140 aşiretin çatısı olan Celali Ailesi’nin birliğini daha da güçlü kılmak için yola çıktık. Ülkemizde ve yurtdışında en büyük STK olmayı hedefliyoruz. Büyük kitlemiz ile daha nice büyük organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. İzmir’de en yakın zamanda dernekleşmeye gideceğiz” şeklinde konuştu. Avcı, toplantıyı düzenleyen İzmir İl Başkanlığı yönetiminden iş insanı Maksut Bağıran’a da teşekkür etti.

Bornova’da düzenlenen toplantıda Kerem Aldırmaz, Celali Aşireti İzmir Başkanı olarak seçilirken Selahattin Bağıran kanaat önderi olarak belirlendi.

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.