Başkan İduğ askerlik sevincine ortak oldu

Başkan İduğ askerlik sevincine ortak oldu

57. Topçu Tugay Komutanlığı'ndaki terhis töreni heyecanına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da ortak oldu

 

 

Zihinsel ve bedensel engelleri dolayısı ile askerlik yapamayan engelli vatandaşlar "Temsili Askerlik Uygulaması" kapsamında bir günlüğüne asker oldu.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir 57. Topçu Tugay Komutanlığı'nda bir günlük temsili eğitim alan 43 engelli için düzenlenen törene katıldı. Başkan İduğ, askeri kamuflajlarını giyip ant içerek terhis olmanın sevincini yaşayan engelli askerlerin künyelerini Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve Tuğgeneral Sebahattin Türker ile birlikte taktı.

Dr. Mustafa İduğ, vatan sevgisinin engel tanımayan yüce bir değer olduğunu belirterek, "Bu çok özel anlarında özel kardeşlerimizle olmak beni çok mutlu etti ve duygulandırdı" dedi. Törende çocuklarının heyecanına ortak aileler de duygulu anlar yaşadı.

 

 

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.