Çamlıpark Millet Bahçesi projesine dahil edildi

Çamlıpark, Millet Bahçesiyle birlikte bütünsel bir peyzaj alanı olarak farklı bir peyzaj düzenlemesiyle vatandaşların hizmetine açılacak

31 Mart yerel seçimlerine çok az bir zaman kala belediyenin önceki yönetimi tarafından peyzaj düzenlemesinin ne şekilde yapılacağına tam karar verilmeden aceleyle vatandaşın kullanımına kapatılan Çamlıpark'ın tekrar açılması için yoğun bir çalışma yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Çamlıpark'ın Millet Bahçesi ile birlikte yapılmasını netleştirdi.

İki projeyi birleştirmek için yoğun gayret sarf ettiklerini açıklayan Başkan Koştu "Çamlıpark ve Millet Bahçesi'ni ülkemizin en iyi projelerinden birisi olarak ilçemize kazandıracağız. Tüm gücümüzle bu projemizin takibindeyiz" dedi. Bergama kent merkezinde bulunan ve 14 bin 124 metrekare alandan oluşan Çamlıpark tekrar hizmete açılması için yapılması gerekenler belirlendi. Bir süre önce içerisinde bulunan ağaçların budanarak kuru dallarından arındırılması sağlanan içerisinde bulunan genç fidanlar ve diğer bitkilerin bakımı yapılan ve eksiklikleri not edilen Çamlıpark, Millet Bahçesiyle birlikte bütünsel bir peyzaj alanı olarak farklı bir peyzaj düzenlemesiyle vatandaşların hizmetine açılacak.  

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.