CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, BAŞKAN TUGAY’I ZİYARET ETTİ...

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, BAŞKAN TUGAY’I ZİYARET ETTİ...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de ilk olarak CHP İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti... Özel, "İzmir’de yüzler daha çok gülecek” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet’in, Atatürk’ün gözbebeği bu kente gözümüz gibi bakmaya, canımız gibi sahip çıkmaya devam edeceğiz. İzmir’de yüzler daha çok gülecek” dedi. Başkan Tugay da İzmir’de yeni nesil belediyecilik anlayışı ile güzel bir dönem başlattıklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de gün boyu sürecek programı kapsamında ilk olarak CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özgür Özel’i CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay karşıladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetiminin karşıladığı Özgür Özel, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

ATANAMAYAN ÖĞRETMENDEN ÖZEL'E DOSYA

CHP İzmir İl Başkanlığı kapısında atanamadığını söyleyen bir öğretmen, gözyaşları içerisinde seslerinin duyulmasını istedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de atanamayan öğretmenlerin yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirtti. Özel, “Her defasında sesinizi duyuruyoruz. Geçen sefer arkadaşlar geldi, konuştuk. 5 bin engelli öğretmen atamasının yapılmasını sağladık. Önce de yaşanan sorunları gündeme getirdik, yine getireceğiz” diye konuştu.

Program, basına kapalı gerçekleştirildi.

GENEL BAŞKAN ÖZEL, BAŞKAN TUGAY’I ZİYARET ETTİ

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de katıldı.

Ziyarette İzmir’in önemine değinen CHP Lideri Özgür Özel, “Bundan sonraki süreçte de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet’in, Atatürk’ün gözbebeği bu kente gözümüz gibi bakmaya, canımız gibi sahip çıkmaya devam edeceğiz. İzmir’de yüzler daha çok gülecek. İzmir’in yüzü en çok önümüzdeki genel seçimler akşamı saat 21.00’i bulmadan bütün Türkiye ile birlikte gülecek” diye konuştu. Başkan Cemil Tugay da “İzmir’de yeni nesil belediyecilik anlayışı ile güzel bir dönem başlattık. 2 aydır yeniden yapılanma ve genel anlamda yenilikçi uygulamaları belediyeye taşıdığımız biz dönem yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AYLARCA İNANAMADIKLARI SEÇİM SONUCUNU ALDIK”

Buluşmadan ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Başkan Özel, “İzmir bu seçimlerde gösterdiğimiz 31 belediye başkanı adayından 29’unun seçildiği bir başarıyı elde etti. Seçimden önce Adalet ve Kalkınma Partisi buraya çok yüksek düzeyde önem atfetti. Maddi karşılığı çok büyük bir kampanya yaptılar. Bir algı yaratmaya çalıştılar. Neredeyse İstanbul’dan daha pahalı bir kampanyayı İzmir’de yürüttüler. Onların kampanyasının maddi gücüyle rekabet edecek ne halimiz ne niyetimiz vardı. Bizim kampanyamızın manevi tarafı çok güçlüydü. Bizim kampanyamız, Atatürk’ün annesinin emanet edildiği kentte siyaset yapmanın sorumluluğunu taşıyordu. Bizim kampanyamız Cumhuriyet Halk Partisi’nin amiral gemisi olmanın, Cumhuriyet’in sancak gemisi olmanın sorumluluğunu taşıyordu. Bu sorumlulukla birlikte hep beraber çalıştık ve sonradan aylarca inanamadıkları seçim sonucunu aldık. İzmirliler burada, İzmir’i Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet’i tartıştırmadı” açıklamasında bulundu.

“YETKİ BUNDAN SONRA CEMİL TUGAY’DA”

İzmir’de yerel seçimlerde alınan oy oranının artırılması için çalıştıklarını ifade eden Özgür Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette doğru bir strateji ile neredeyse bütün belediyeleri kazandık. Şimdi İzmir’in çok daha yüksek rakamlara ulaşabilmesi için gayret göstereceğiz. Yetki bundan sonra Cemil Tugay’da, yetki 28 belediye başkanımızda. Onlardan sadece kentte güzel işler yapmalarını beklemiyoruz. İzmir’in yüksek beklentilerine en iyi derecede cevap verebilmeliler. Vatandaşımız, belediye başkanlarımıza ‘Bunlar Türkiye’yi yönetmeye hazır mı?’ diye bakıyor. Seçmen, Cemil Başkan’ın cebine bir anahtar sıkıştırdı. Bu anahtar iyi, doğru, dürüst, şeffaf bir yönetimin sonucunda genel seçimlerde Atatürk’ün partisinin iktidara gelmesinin anahtarıdır. Bu bilinçle çalışıyorlar. Bu bilinçle çalışmaya devam edecekler. Biz bütün gücümüzle onları desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

Genel Başkan Özel’in ziyaretinden onur duyduğunu kaydeden Başkan Dr. Cemil Tugay ise “Çok teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdınız. Ziyaretinizden büyük şeref duyduk. Seçimlerden sonra aşağı yukarı 2 ay geçti. Bu süre içerisinde sizlerin de bilgisi dahilinde yoğun çalışma içindeyiz. Seçim sürecinde şehrimize sağladığınız özel destek için, önemli katkılar için yürekten teşekkür ediyoruz. Zaferimizin mimarı olarak ve bu zaferin en önemli pay sahibi lideri olarak sizleri her zaman dinlemeye ve sizin önderliğinizde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İzmir’de yeni nesil belediyecilik anlayışı ile güzel bir dönem başlattık. 2 aydır yeniden yapılanma ve genel anlamda yenilikçi uygulamaları belediyeye taşıdığımız biz dönem yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tugay, çiçek takdiminin yanı sıra İzmir’in denizden görünüşünün resmedildiği bir tabloyu ve İzmir’in simgesi gümüş Saat Kulesi biblosunu Genel Başkan Özel’e hediye etti.

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.