Foça kent konseyi genel kurul toplantısı yaptı

Foça kent konseyi genel kurul toplantısı yaptı

Yeni Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerini belirleyen Foça Kent Konseyi, ilk Olağan Genel Kurul Toplantısını 3 Eylül 2019 Salı Günü gerçekleştirdi

Toplantı sonunda, mahalle ve çalışma meclislerinin oluşturulması ve kent sorunlarının bu meclislerde detaylandırılarak raporlandıktan sonra Foça Belediye Başkanlığı’na iletilmesi kararı alındı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki toplantıya, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çalışma ve mahalle meclislerinde görev almak isteyen gönüllüler ve Foçalılar katıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Foça Kent Konseyi Başkanı Özlem Duvan Temizel’in açılış konuşmalarının ardından, istek ve öneriler değerlendirildi.

Kent Konseylerinin birçok bireyi bir arada tutan ve birlikte hareket ederek yaşadığı yere ve orada yaşayan insanlara ayrım gözetmeksizin katkı sağlayan yapılar olduğuna değinen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Foça Kent Konseyine her zaman destek vereceğimizin ve yapacağı tüm mücadelelerde yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Artık çalışma zamanı, bunu da hep birlikte yapacağız.’’dedi.

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.