‘Genç Arif’ler İzmir’den Çanakkale'ye çıkarma yaptı...
İzmir’de “Genç Arife Tarih Gerek” Projesi Uygulanmaya devam ediyor. İzmir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Genç Arife Tarih Gerek" projesi kapsamında düzenlenen gezi programında üniversite öğrencileri Çanakkale’nin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.
"Genç Arife Tarih Gerek" projesi hakkında bilgilendirmede bulunan İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, “Amacımız; milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, kadim tarihlerine sahip çıkan gençlerin, tarihi ve kültürel mekanları tanımalarına katkı sağlamaktır” dedi
Gezi programından duydukları memnuniyeti dile getiren üniversiteli gençler ise İzmir İl Müftüsü Salih Sezik ve İzmir Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür ettiler.

