İL MÜFTÜSÜ SALİH SEZİK’TEN DE ÖDÜL ALDILAR...
Kestanepazarı Kur’an Kursları, Hafızlık ve Kur’an eğitimindeki başarılarını Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yarışmalarda aldığı derecelerle taçlandırmaya devam ediyor. Son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması’nda iki birincilik elde eden Kestanepazarı Kur’an Kursları öğrencileri Ege Bölgesi finallerinde İzmir’i temsil etmeye hak kazandı. Dereceye giren öğrencileri İzmir İl Müftüsü Salih Sezik makamında ağırlayıp tebrik etti.
HAFIZLIK’TA İZMİR BİRİNCİSİ
Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda Hafız Fatih Gülpamuk’un öğrencilerinden Fevzi Karakurt, Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması’nda İzmir birincisi oldu. Göstermiş olduğu başarı ile ailesini, öğretmenlerini, kurumumuzu ve arkadaşlarını gururlandıran Karakurt, 2 Eylül’de Denizli’de yapılacak olan Bölge Finalleri’nde İzmir’i temsil etmeye hak kazandı.
BİR BİRİNCİLİK DE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDAN
Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim eğitimi alan Melih Tarım, katılmış olduğu Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda İzmir Birinciliğini kazandı. Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Kurra Hafız Sadık Daştan’ın öğrencisi Tarım, göstermiş olduğu bu başarı ile 25 Ağustos’ta Fethiye’de yapılacak olan Bölge Finalleri’nde İzmir’i temsil etmeye hak kazandı.
İL MÜFTÜSÜ SALİH SEZİK BAŞARILAR DİLEDİ
İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, kazandıkları derecelerle Kestanepazarı Kur’an Kursları’nın Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim Eğitimi’ndeki kalitesini bir kez daha gösteren öğrencileri başarıları dolayısıyla tebrik ederek ödül verdi. İzmir’de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan tüm yarışmalarda ilk 3 dereceye giren yarışmacıları Kestanepazarı Kur’an Kursları öğrencileri ile birlikte makamında ağırlayan İl Müftüsü Sezik, başarılı öğrencileri, hocalarını ve ailelerini tebrik ederek, elde ettikleri derecelerle finallerde yarışmaya hak kazanan öğrencilere Bölge Finalleri’nde başarılar diledi.
