İzmir’de metro kapısına sıkışan kadın ölümden döndü
Evinden çıkarak EVKA-3 metro istasyona gelen Seçil Tezcan isimli bayan metro'ya bindiği sırada kapıların kapanması üzerine sıkıştı. Olay yerinde yapılan uyarılar üzerine açılan kapıdan kurtulan kadın uzun bir süre kendine gelemedi.
Olay yerine gelen polise şikayetçi olduğunu belirten, Tezcan, rapor tutulduktan sonra yoluna bir başka metro ile devam etti. Halkapınar metro istasyonuna geldiğinde ise uyuşma, titreme ve ağrıları artmaya başlayınca, yetkililerden yardım isteyerek Ege Üniversitesi Acil Travma bölümüne kaldırıldı.
Seçil Tezcan hastanede yaptığı açıklamada,” 07.26 metrosuna binmek için metro istasyonuna geldim. Yolcuların büyük bir kısmı vagonlardaki yerini almıştı. Ben de kapıya yöneldiğimde hiç bir anons ve uyarı yapılmadan kapılar kapatıldı. Sıkıştığım yerde acılar üzerine bağırmam ve yapılan uyarılar sonrasında kapılar tekrar açılınca yere düştüm. Yanıma gelen yetkililere yaptığım uyarı ve ikazlar üzerine bana vagonlarda resetleme yapıldığı söylendi. Ayrıca metro giriş bölümü karanlıktı. Benim yerimde bir çocukta olabiliridi. Yetkililerden şikayetçiyim dedi.
Ege Üniversitesi Acil Travma bölümünde yapılan muayene ve kontrollerinde Tezcan’nın kol arka kısmında kırık olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
