Lezzetli Kış Şöleni İzmirlileri bekliyor 

Lezzetli Kış Şöleni İzmirlileri bekliyor 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından ilk kezdüzenlenen Le zzetli Kış Şöleni kapılarını açtı

 Yiyecek ve hediyelik eşyastantlarının bulunduğu < span class="SpellingError BCX2 SCXW232714716" style="background-color: inherit;">etkinlik 31 Aralık’a kadar ücretsiz olarak ziyaretedilebilecek. 

 

İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültürpark’ta ilk kezdüzenlenen Lezzetli Kış Şöleni bugün kapılarını açtı. Onur konuğu Hatay olarak ilan edilenetkinlik kapsamında Türkiye’den pek çok il ve ilçenin stantlarında yöresel yiyecekleri bulmakmümkün. Etkinlik alanında ayrıca eğlence noktaları ve hediyelik eşya stantlarına da yer veriliyor. 

Lezzetli Kış Şöleni, açılışını Gündoğdu Meydanı'ndan başlayan kortejle yaptı. Kortejdeyürüyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay BüyükşehirBelediye Başkanı Lütfü Savaş, ilçe belediye başkanları ve İzmir liler de vardı. İzmir BüyükşehirBelediyesi'nin bando ekibinin ve animatörlerin eşlik ettiği kortej renkli görüntülere sahneoldu.  

İzmir yeni yıla lezzet şöleniyle merhaba diyecek 

Kültürpark’taki açılış konuşmalarında Başkan Soyer, onur konuğu olan Hatay’ın “birbirinden güzel, kendine özgü gastronomik değerleri, yöresel lezzetleri” ile İzmirlilerin damağını şenlendireceğini söyleyerek şöyle devam etti: “2020 yılına girmemize sayılı günler kalmışken, İzmir’de yeni yıla çok keyifli, renkli bir şölenle merhaba diyoruz. 7’de n 70’e binlerce İzmirli bu şölende; yılbaşı kutlamalarıyla özdeşleşen buz pateninden dev kar küresine, atlı karıncadan hediyelik eşyalara, eğlenceli etkinliklerden yöresel ürünlere kadar birçok etkinlikle yeni yıla girecek."  

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise medeniyetler şehri Hatay’dan İzmir’eselam getirdiklerini söyleyerek “Gelirken de yıllardır biriktirdiğimiz güzel yemeklerimizdenbazılarını da getirdik. Kalanlarını da Hatay'da yemek üzere sizleri oraya davet ediyoruz" dedi. 

Açılış konuşmalarının ardından Başkan Soyer ve Başkan Savaş birlikte katılımcılara künefedağıttı.

Şölen 31 Aralık’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. 

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.