Mahmut Badem'den Başkan Eriş'e ziyaret

Mahmut Badem'den Başkan Eriş'e ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ederken eski Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimini konuk etti

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, eski Başkan Mahmut Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti. Eski Başkan Mahmut Badem; “Yurt dışında  olmam ve genel yoğunluk  nedeniyle geç organize olduk. Sizi kutlarım ve görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Belediye Başkanları, kentimizin gelişimi, vatandaşların rahat huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışıyor. Ödemiş’e bugüne kadar hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Mahmut Başkanımızın da emeği çok.  Ödemiş bizim evimiz, bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Tüm siyasi partilerimizle birlikte Ödemiş’i güzelleştirmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.