Narlıdereli kadınlar güne Aerobik ile başlıyor

Narlıdereli kadınlar güne Aerobik ile başlıyor

Son dönemde yeniden popülerliğini artıran Aerobik, Narlıdereli kadınları da sardı

Narlıdere Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Aerobik dersleri, hem eğlenmek hem de forma girmek isteyen her yaştan kadının tercihi oldu. Başkan Ali Engin “Amaç, vatandaşlarımıza bilinçli spor yaptırmak ve onlar için sağlıklı ortamlar yaratmak” dedi.


 

200 KADIN KAYIT YAPTIRDI

Narlıdere Belediyesi Güven Erkaya Spor Salonu’nda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, saat 11.00 ve 12.00 arasında ücretsiz olarak yapılan derslere 200’e yakın Narlıdereli kayıt yaptırdı. Dinamik ve coşkulu müzikler eşliğinde yapılan Aerobik ile yüksek oranda kalori yakılıyor, kişinin kondisyonu artıyor ve kaslar güçleniyor. Bu nedenle özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.


 

AMAÇ BİLİNÇLİ SPOR

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Her yaşta ve her branşta sporu destekliyoruz. Kadınlarımız için başlattığımız Aerobik derslerine ilginin yoğun olması bizleri de sevindirdi. Önemli olan onlara sağlıklı ortamlar yaratmak ve uzman eğiticilerin kontrolünde, bilinçli spor yapmalarını sağlamak” dedi.

 

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.