Şehit ateşi Foça'ya düştü

Şehit ateşi Foça'ya düştü

Niğde Demirkazık dağında ayağı kırılan dağcıyı kurtarmaya çalışırken helikopterden düşerek şehit oldu

ŞEHİT ATEŞİ FOÇAYA DÜŞTÜ

Niğde Demirkazık dağında ayağı kırılan dağcıyı kurtarmaya çalışırken helikopterden düşerek şehit olan Hava Teknik Astsubay Üst Çavuş Uğur Görkem Harmankaya(30)’nın acı haberi İzmir’in Foça İlçesi’nde (Belediye önü Foça Simit Sarayı'nda) çalışan babası Davut Harmankaya’ya Foça Garnizon Komutanı ve beraberindekiler tarafından iletildi. Şehit babası “Vatan sağolsun” dedi ve acısını İzmir Karşıyaka’da yaşayan eşi Nuran Harmankaya ile paylaşmak üzere yetkililerle birlikte yola çıktı.

Foça Emniyet Müdürlüğü’ne iş ve esnaf arkadaşlarıyla gelen şehit babası Davut Harmankaya (59)’yı Amfibi Görev Grup ve Foça Garnizon Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun, Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Ali Yılancı karşıladı. Bu sırada bir ambulans hazır bekletildi.

Bir süre sohbet ettikten sonra acı haberi alan babanın dilinden “Vatan sağolsun” sözleri döküldü. Eşinin İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde olduğunu ve yanına gitmek istediğini güçlükle belirten Davut Harmankaya resmi araç ve görevlilerle birlikte yola çıktı.

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.