Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile İYTE’den işbirliği

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile İYTE’den işbirliği

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile İzmir İleri teknoloji Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalandı

Protokol kapsamında İzmir İleri teknoloji Enstitüsü ile Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları arasında bilimsel ve eğitimsel çalışmalarda işbirliği yapılacak.

Protokolün imza töreninde İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Dr. Ali Deniz yer aldı.

Protokolle ilgili bilgi veren Dr. Ali Deniz, “Protokol çerçevesinde İYTE ile Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve bilimsel çalışmalar konusunda öğrencilerimize yeni ufuklar açacağız. Başta İYTE rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran olmak üzere değerli öğretim üyelerimizin de destekleriyle öğrencilerimizin gelecekteki gelişmelerine değerli katkılar sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Kategorideki diğer haberler

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.