GÜNCEL

Başkan Selvitopu'na kalabalık karşılama

Başkan Selvitopu'na kalabalık karşılama

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Genel Merkez tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından partililerle bir araya gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Mahkemeden Deniz Çakır soruşturmasıyla ilgili karar

Mahkemeden Deniz Çakır soruşturmasıyla ilgili karar

Deniz Çakır'a "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçlarından takipsizlik kararı verilirken, "mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı hakaret" suçundan soruşturma sürüyor.

Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çekti

Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çekti

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan istifa eden Canan Kaftancıoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı yeni açıklama ile istifasını geri çektiğini ve görevine devam ettiğini bildirdi.

 CHP, İzmir adaylarını açıkladı

CHP, İzmir adaylarını açıkladı

CHP Parti Meclisi (PM), İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile 30 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Listelerde büyü değişim ve sürprizler var.

Kenan TOKGÖZ

Kenan TOKGÖZ

VEFA VE ADANMIŞLIK: YENİDEN İBADETE AÇILAN KEMERALTI CAMİİ ÜZERİNE BİR GÖNÜL YAZISI...

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Puan Tablomuz Otomatik Güncellenmektedir.