HÜSEYİN AYIN, SAADET PARTİSİ ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI OLDU
Saadet Partisi Çiğli İlçesi 8. Olağan Kongresi’nde tek liste üzerinden yapılan oylamada Hüseyin Ayın, Saadet Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı görevini önceki başkan Muhsin Gircude'den devraldı.
Saadet Partisi Çiğli İlçesi 8. Olağan Kongresi’nde tek liste üzerinden yapılan oylamada Hüseyin Ayın, Saadet Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı görevini önceki başkan Muhsin Gircude'den devraldı.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İl ve İlçe Ana Kademe Kadın ve Gençlik Kollarının katılımı ile Gönül Seferberliği kapsamında ‘Karınca modeli’ saha çalışmasını İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin de katılımı ile Kemalpaşa’da gerçekleştirdi.
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf komisyonu Basmane’ de esnafla bir araya geldi.
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ekonomi ile ilgili açıklamalarını “ilginç ve bir o kadar da tuhaf” olarak nitelendirdi.
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, orman yangınlarının ardından kesilen ağaçların Orman Genel Müdürlüğü tarafından değerinin çok altında ihale edildiği ve bazı firmalara peşkeş çekildiği iddialarının soruşturulması için araştırma önergesi verdi.
İzmir'de ilk önce il ve ilçe başkanlarıyla toplantı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, hemen ardından kapı çal gönül al etkinliği kapsamında haneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
İzmir ’de yıllardır aktif siyaset yapan İYİ Parti Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin; “Adaletse herkese adalet, eşitlikse herkese eşitlik” sözleri ile il başkanlığına talip olduğunu dile getirdi.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, “Türkiye’nin kazanımları ve 2023’ün önemi” programının 4.sünü Bornova’da düzenledi. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuna Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ konuşmacı olarak katıldı.
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, 2023 seçimlerine hazırlık için 'teşkilat buluşması' kapsamında İzmir İl Başkan Yardımcısı İbrahim Derici'nin de katıldığı toplantı organize etti.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Ak Parti iktidarının ekonomi modelini "Sürekli, kendi kendine, kendi etrafında dönen bir tekerlek. Ancak çok acı ki tekerler fırlamış, boşa dönüyor" ifadeleriyle eleştirdi.
Selçuk'ta vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, halen çalışmaları devam eden Efes Antik Kanal proje alanını da ziyaret etti. Kaya, AK Parti hükümetleri döneminde Selçuk'un yatırım rekoru kırdığını söyledi.
Karşıyaka'da il başkan yardımcıları ile saha çalışması yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ülke sorunlarını iktidarın çözemeyeceğinde herkesin hemfikir olduğunu ileri sürerek, millet ittifakının halkın umudu olduğuna dikkat çekti.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi Çiğli Arıtma Tesisi önünde yapacağı basın açıklamasının güvenlik tarafından engellenmesine tepki gösterdi.
İzmir Ege Medya Platformu'nu ağırlayan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Türkiye'nin öncelikli sorunlarının çözümü için 22 başlıkta eylem planları hazırladıklarını açıkladı.
AK Parti, İzmir’de 2022 Belediye Bütçe görüşmeleri öncesi AK Parti İzmir yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan'ın başkanlığında Grup Başkanvekilleri toplantısı gerçekleştirdi.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ‘Kadın Buluşmaları’ adını verdiği programların ilkini Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ile gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle de katıldı.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İçişleri Bakanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında soruşturma izni vermesi ile ilgili açıklama yaptı.
Çiğli Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hüsnü Boztepe, 161 taşınmazın satışı ile ilgili Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye seslenerek, rekabet şartları oluşmadığı gerekçesiyle haleyi derhal iptal etmesini istedi.
AK Parti İzmir Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, İzmir Büyükşehir kuruluşu İZSU'ya bağlı arıtma tesislerinden Gediz ve Bakırçay nehirlerine pis suyun bırakıldığını kaydederek 'Başka İzmir yok' çıkışında bulundu.
AK Parti Seferihisar, İlçe Seçim İşleri Başkanı Fadime Sibel Yılmaz’ın koordinesinde Seferihisar’da sandık görevlileriyle bir araya gelerek eğitim ve çalışmalara başladı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, partisinin 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Aliağa'da mevcut iktidarın ülkenin üzerine doğru gelmekte olan büyük çığı karşılayıp bertaraf edebilecek bir güçte olmadığına dikkat çekti.
AK Parti İzmir’den, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ‘’Biz sahadan ayrılmadık’’ sözlerine karşı ‘’Masa başından ahkâm keser, beceremediği işin savunmasını yapmaz; saldırıya geçer.’’ tepkisi geldi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir’i bilmediğini ileri süren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ‘Sayın Kılıçdaroğlu; 25 yıldır iktidar olduğunuz İzmir’in milletvekilisiniz ve İzmir’i bilmiyorsunuz. Yanıltılıyorsunuz' dedi.
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir ikinci seçim bölgesindeki ilçe başkanlarının tamamının saha çalışması için alana indiği adres bu kez Bayraklı oldu. İlçede esnaf ve sokak ziyaretleri ile örgüt çalışmaları gerçekleştirildi.